У даному розділі наводяться методики, поради, рекомендації з вивчення англійської мови. У розділі розглядаються різні підходи до вивчення тих чи інших аспектів англійської мови. Описуються основні діалекти англійської, розповідається про роль англійської мови в сучасному суспільстві, і наводяться інші корисні відомості для вивчаючих англійську мову.

25 способів покращити англійську
25 способів, завдяки яким можна покращити та вдосконалити англійську мову. Наведені способи будуть цікаві й корисні як початківцям вивчення мови, так і для ти хто продовжує вивчення.

Діалекти англійської мови в США
Основні діалекти в США, їх відмінності, історичний розвиток, особливості.

Як вивчати англійську
Поради та рекомендації з вивчення англійської мови. Як ефективніше вивчати та вдосконалювати знання англійської.

Як вивчати граматику
Вивчення граматики англійської мови, труднощі, які при цьому можуть виникнути, методики вивчення правил граматики найбільш ефективно.

Як поповнювати словниковий запас
Як найбільш ефективно поповнювати словниковий запас, вчити нові англійські слова, які слова вчити, як найкраще їх вчити.

Яка мова найважча
Які мови складні, а якісь прості. Мови можуть відрізнятися за складністю, яка мова складніша всіх, а яка найпростіше для вивчення.

Про англійську мову в міжнародному суспільстві
Яке положення займає англійська мова в сучасному міжнародному суспільстві. Наскільки англійська поширений в світі, наскільки вона популярна, яка чисельність людей що розмовляють англійською мовою.

Розвиток навичок читання
Безліч порад та рекомендація щодо розвитку навичок читання на англійській мові. Що краще читати, як краще читати, в якій кількості, і багато інших питань з читання.

Розвиток розмовних навичок
Різноманітні поради та рекомендації з розвитку розмовних навичок у вивчають англійську мову. Як навчитися краще говорити англійською.